Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 24.04.2023

Vložil: Lukáš Kapras

Titulek: Re: Re: Koncert v Hořicích

https://www.dum-kultury-koruna.cz/kantori-2023

Datum: 09.03.2023

Vložil: Míša Nováková

Titulek: koncert Rychnov

Koncert byl skvělý, jste fakt perfektní muzikanti a zpěváci....boží....moc, moc děkuji za navrácení do normálnu, dost jsem marodila....pohlazení na duši: KANTOŘI LÉČÍ
i milý Váš pan zvukař. Tleskám vstoje....z celého srdce děkuji. Jak mi říkával Jarek Nohavica: ''Míšo ty tvoje emoce!!!!'' A jsou tu zase díky Tobě/Vám!!!!!...Nejen zpěv, muzikantské umění....ale strašně velká pohoda Vás sledovat, celé Vaše vystupování, vystoupení...všech!!!! To je dar!!!
Zdravím Míša

Datum: 09.03.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: koncert Rychnov

Milá Míšo,
moc děkujeme za krásný vzkaz. I nám se hrálo dobře, díky pozornému a srdečnému obecenstvu a výborným zvukařům - Slávkovi i místnímu Milanovi.
Rádi jsme se s Tebou setkali, vůbec se léty neměníš, pořád máš v sobě ten krásný entuziasmus a nadšení pro kulturu a to je moc dobře.
Měj se moc hezky, přejeme hodně zdraví a těšíme se na další setkávání.

Datum: 21.12.2022

Vložil: Sváťa Štěpnička

Titulek: rád bych zpíval, neznám slova

Dobrý den, milí Kantoři!
Prosím, bylo by možné, mi zaslat váš text k písni "Italská koleda". Píseň mě velmi mile zaujala svou melodikou a rád bych si jí s vámi (na obrazovce) zazpíval, nicméně vaše krásná slova jsem odchytil jen zčásti a zbytek se mi nedaří identifikovat.
Zdravím a přeji krásné muzicírování, štěstí, zdraví a dlouhá léta.

Datum: 21.12.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: rád bych zpíval, neznám slova

Nazdárek Sváťo,
na náš e-mail: kantori.nb@tiscali.cz nám napiš a my Ti písničku pošleme v příloze mailu.
Přejeme Ti radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Datum: 08.03.2023

Vložil: Karel-Rychnov...

Titulek: Joooo!

Kantoři, vy jste mně udělali v Rychnově takovou radost, že ještě teď chodím po městě, doma... a usmivam se....lidi asi nevěří svým očím...je to tak! Cítil jsem z vás velikou radost, náboj, zapálení pro hru i zpěv...jsem moc rád, že jsem si zašel na Váš koncert a ani chvilinku se mně neztratil úsměv ze rtů...... čekám na brzké zopakování vašeho představení, paradnich muzikantů, lidi a hudby, která uzdravuje!
PS: Mám Vás pod kůží!!!❤

Datum: 08.03.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: Joooo!

Nazdárek Karle,
ještě, že jsou na světě takoví nadšenci, jako Ty. Tak ať Tě muzika drží pořád dál.
Budeme se těšit na další setkávání a měj se krásně!

Datum: 19.12.2022

Vložil: Pavlína

Titulek: Koncert N.Bydžov

Dobrý den, jsem toho pořád plná! Váš adventní koncert v divadle A.Jiráska byl opravdovým svátkem nádherné muziky a dobré nálady. Všichni jsme jen neradi opouštěli divadlo, ale všude kolem diváci (i já) byli jako rozsvícení, nešetřili nadšením a obrovskou pohodou, kterou si poneseme v sobě celé svátky. O to tristnější je pak dívat se na televizi... Záznam vašeho programu by byl ozdobou všech obrazovek! Přeji Vám všem krásné Vánoce a DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI! P.

Datum: 20.12.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: Koncert N.Bydžov

Milá Pavlínko,
moc děkujeme, i pro nás to byl svátek. Na adventní koncert v Novém Bydžově se těšíme dlouho dopředu. Tak milé, pozorné a vstřícné obecenstvo, to se to pak hraje.
Prožijte radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Datum: 13.12.2022

Vložil: Jana a spol.

Titulek: Krásné vánoční naladění

Vzhledem ke své práci nemáme moc možností kulturního vyžití,ale tentokrát to vyšlo výborně a jsme šťastní,protože Váš program nás strašně hezky naladil na vánoce a moc pobavil.Nejenom krásnými písničkami z celého světa,ale i tím, že jste ho připravili opravdu pro nás a pro Lužec,o kterém jste toho tolik věděli,že ani my takový přehled nemáme.Je vidět,že svoji práci děláte opravdu poctivě a rádi.Děkujeme Vám za to!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!