Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 13.12.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: Krásné vánoční naladění

Milá Janičko a spol.,
máme velkou radost, že jsme Vám zpříjemnili advetní čas naším koncertem a děkujeme za milý vzkaz. Všechny informace o Lužci n. C., to je zásluha našeho moderátora Jindry, který se nikdy neopakuje a vždy má připraveny nějaké perličky. Všichni se pak těšíme, co tam zase bude nového a společně se z toho radujeme.
Prožijte krásný zbytek Adventu, radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Datum: 06.12.2022

Vložil: Marie

Titulek: pochvala

Milí Kantoři! Snad nikdy v životě jsem se tak nepobavila jako na Vašem vystoupení v Sánech. Nádherná muzika, bezprostřední a vtipný moderátor - určitě nepíši jen za sebe, že jsme odcházeli s dobrou pohodou a parádně naladěni na adventní čas.
Mohu prohlásit, že taková zábava, s živou a krásnou hudbou a s inteligentním humorem bez vulgarit a dalších "zpestření" je v současnosti úplnou raritou. Proto Vás prosím - udržujte si Vaše umění, jak to jen bude možné. My si na Vás kdykoliv znovu rádi "pochutnáme"! Vaše Marie

Datum: 07.12.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: pochvala

Milá Marie,
máme velkou radost, že jsme Vás tak zaujali. Po celou 52-letou dobu naší existence se řídíme tím, že by nás to, co děláme, mělo především bavit. Když se to pak podaří přenést i na obecenstvo, tak to je ideální stav. Z toho ani do budoucna nehodláme slevit. Posluchači v Sánech byli, jako vždy, výborní.
Moc Vám děkujeme za milý vzkaz a těšíme se na další setkávání s Vámi.
Přejeme Vám krásný Advent, radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!

Datum: 25.09.2022

Vložil: Jarka

Titulek: přání

Milí Kantoři,
v Dobrušce jsme se Vás bohužel nedočkali, ale Váš zástupce nám vše mile vysvětlil, a tak Vám přeji za celou skupinku Vašich fandů hlavně brzké zotavení a do budoucna hodně ZDRAVÍ! Vaše velká obdivovatelka Jarka a spol.

Datum: 25.09.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: přání

Milá Jarko,
do Dobrušky jsme se moc těšili, ale uprostřed týdne se vloudil mezi nás covid.
Je nám to líto, ale snad to vyjde někdy příště. Moc děkujeme za milý vzkaz a těšíme se do budoucna na osobní setkání s Vámi.
Mějte se moc hezky a zachovejte nám přízeň!

Datum: 29.08.2022

Vložil: Olga Čechová

Titulek: Dotaz

Dobrý večer,

Zdravím vás po delší době. Bohužel díky situaci jsem vas neviděla několik let. Byla jsem na návštěvě v Hradci Králové a zjistila, že 17.prosince budete mít koncert v Trebesi. Kde je prosím možné zakoupit vstupenky ? Ač ze severních Čech, udělám si předvánoční výlet do Hradce.
Dekuji za odpověď a věřím, že se v prosinci uvidime

Datum: 30.08.2022

Vložil: Honza

Titulek: Re: Dotaz

Milá Olgo,
Třebešáci náš vánoční koncert dávají každoročně posluchačům zdarma. Sledujte naši stránku, může se stát i to, že koncert třeba odpadne. Vše průběžně upřesňujeme v rubrice ''pro pořadatele''.
Zdravíme a přejeme krásné dny!

Datum: 06.11.2022

Vložil: olga Čechová

Titulek: Re: Dotaz

Dobrý večer,
v srpnu jaem se dotazovala na možnost zakoupení vstupenek na koncert v Třebeši.
Nyní jsem zjistila, že koncert není pro veřejnost. Jak to tedy je. V srpnu jsem dostala odpověď, že je volně přístupný a nyní změna ?
Děkuji za vysvětlení.

Olga Čechová, Louny

Datum: 06.12.2022

Vložil: Kantoři

Titulek: Re: Re: Dotaz

Milá paní Olgo,
protože nejsme pořadateli koncertu, na Vaši otázku odpovídáme jen v rámci toho, co víme. A víme, že koncert je 17. 12. od 17 hodin a že, pokud je nám známo, je na něj vstup volný. Nehrajeme tam poprvé, takže můžeme s jistotou prohlásit, že tam nikdy nikoho nevyhnali :-)

Datum: 08.07.2022

Vložil: Kája a Hanka

Titulek: Zjevení

Ve mlýně v Babiččině Údolí jsme zažily něco, v co jsme nedoufaly ani v nejbujnější fantazii: hrály nám všechny generace z půlstoleté historie Kantorů! Byl to pro nás ohromný zážitek vidět na jedné scéně Honzu, Lídu, Evičku a Miloše, šikovná byla i ta děvčata před vámi, tradičně nezklamal ani váš moderátor, jedním slovem: nádhera, ba přímo zjevení, které nám pohladilo duše a srdíčka na hodně dlouho! Děkujeme, K+H

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!