Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 28.11.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: Strašov

Milá Ivo,
to jsme moc rádi, i my jsme si to krásně užili s milým strašovským obecenstvem.
Přejeme Vám krásný Advent, radostné Vánoce a šťastný nový rok 2022.

Datum: 02.10.2021

Vložil: Pražská 5

Titulek: ozdoba pouti

Naše Svatováclavské putování z hlavního města do Staré Boleslavi bylo krásné, ale i hodně náročné. Nakonec jsme pro odpočinek zvolily (bylo nás 5 žen různého věku) amfiteátr a dobře jsme udělaly! Kulturní vystoupení nám relaxování krásně zpestřila. Obzvlášť koncert skupiny Kantoři, které nad ostatní výrazně vynikalo a je škoda, že mu pořadatelé nedopřáli více času. Ta hodinka utekla jako voda a my bychom (a tím myslím celé hlediště, jak dokládal ohlas) poslouchaly přinejmenším ještě jednu. Hned jsme se pídily, po informacích o Kantorech a našly jsme je všude možně, nejvíc tady. Děkujeme za krásný zážitek - Kantoři byli nejen pro nás ozdobou letošní Svatováclavské pouti! Zuzka + 4

Datum: 03.10.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: ozdoba pouti

Milá Zuzko a celá Pražská pětko,
máme radost, že jsme Vám zpestřili Vaši relaxaci po náročném Svatováclavském putování do Staré Boleslavi. Ta pohoda od srdečného obecenstva, která v letním kině panovala, to i nám vždycky spolehlivě dobije baterky. Rádi bychom hráli déle, ale čas byl přísně limitován kvůli dlouhé řadě účinkujících.
Moc Vám děkujeme a budeme se těšit na další setkávání!

Datum: 07.09.2021

Vložil: Jaroslav

Titulek: koncert Duchcov

Mně to nedá, protože Kantoři jsou od koncertu v našem duchcovském kostelíku každodenním námětem k debatám. Pouštíme si znovu a znovu vaše písničky na CD. Jsou krásné, ale s živým zážitkem se to málo platné srovnat nedá. Prožili jsme s vámi jeden z nejhezčích večerů v životě! Krásná muzika i příjemné a vtipné povídání, to byla pravá pohoda a pohlazení po duši. Děkujeme!!!

Datum: 08.09.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: koncert Duchcov

Ahoj Jaroslave,
moc děkujeme, v Duchcově došlo hned od první písničky k tomu krásnému souznění kapely a obecenstva, jehož jste byli součástí. Na to i my budeme dlouho vzpomínat.
Mějte se moc hezky a těšíme se zase někdy na viděnou a slyšenou!

Datum: 13.07.2021

Vložil: Markéta Ježková

Titulek: CD

Milí Kantoři, děkujeme mnohokrát za vaše cédéčko. Je v něm vaše duše. Vaše poctivá práce. Vaše lidství i srdce. Kumšt v tom nejlepším slova smyslu, upřímnost, vroucnost. A také pokora. Pokora před zázrakem zvaným hudba....
Provázíte nás životem, a my vám za to moc děkujeme!

Datum: 13.07.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: CD

Milá Markétko,
máme velkou radost, že se Vám nové CD tak líbí. Ty i Pepa nám to vracíte svojí pozitivní energií, která z Vás přímo sálá. Přejeme Vám samé krásné dny a těšíme se na další setkávání.

Datum: 10.07.2021

Vložil: Petr Záleský

Titulek: mlýn

Musím dát ostatním za pravdu.TAké jsem si to užil a některé jsem si broukal až do večera.Jste pohodáři! Petr

Datum: 11.07.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: mlýn

Ahoj Petře,
to nás moc těší, muzika a dobrá parta patří k sobě. Tak zase někdy na shledanou!

Datum: 07.07.2021

Vložil: Simona a Libor

Titulek: mlýn

Děkujeme za překrásné odpoledne v Babiččině údolí. Vaše písničky nás doslova dostaly, hlavně kvalita a chuť, s jakou je hrajete. I povídání vašeho moderátora bylo velmi pohodové a vtipné. Prostě to bylo představení, na které budeme dlouho vzpomínat!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!