Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 08.07.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: mlýn

Milá Simono a Libore,
máme radost, že jsme Vás zaujali. Do Babiččina údolí se každý rok těšíme. Přejeme Vám krásné léto a zase někdy na viděnou a slyšenou!

Datum: 21.05.2021

Vložil: Květa

Titulek: dotaz

Dobrý den,mám vaše cédéčko Budem zpívat dál a hrozně se mi líbí písně,které složil p.Panchartek přímo o vás.Akorát že když jsem koukala na You Tube na váš koncert,tak je na živo nehrajete.Počítáte s tím,že je zařadíte do koncertu nebo to není technicky možné?Děkuji, K.Levá

Datum: 22.05.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: dotaz

Milá Květo,
obě Milošovy písně chceme hrát i naživo, jenom nám to zbrzdila pandemie koronaviru. Po natočení na CD to řadu měsíců leželo, tak se k tomu dostáváme až nyní. Věříme, že je od nás brzy uslyšíte z pódia. Přejeme Vám krásné dny!

Datum: 13.05.2021

Vložil: Brátovi

Titulek: přenos

Dobrý den,
včera jsme sledovali váš koncert v přímém přenosu z Hořic. Po dlouhé době jsme měli zase krásný kulturní zážitek a jak říkal váš moderátor - síla kultury je veliká!
Bylo to moc hezké a už se těšíme, až si vás někde poslechneme na živo, to musí být ještě o stupeň krásnější.
Děkujeme a přejeme hodně úspěchů a zdraví a hlavně? brzký návrat před plná hlediště.
Soňa a Libor

Datum: 13.05.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: přenos

Milí Brátovi,
bez obecenstva to byl nezvyk, ale snad už se ledy prolomí. Jsme moc rádi, že jste byli spokojení. Budeme se těšit, že se v budoucnu s Vámi setkáme osobně. Mějte se krásně!

Datum: 16.02.2021

Vložil: Oldřich

Titulek: HK

Ahoj kapelo,
jako východočeský patriot a milovník folku a country navštěvuji i regionální festivaly. Viděl jsem Vás ve Rtyni na Notě a na Orlických ozvěnách v Bystrém. Hluboce smekám, byli jste suverénně nejlepší, nikdy bych nevěřil, co všechno se dá zahrát a zazpívat ve třech. Jen tak dál a dodatečně gratuluju ke kulatinám. Olda

Datum: 17.02.2021

Vložil: Honza

Titulek: Re: HK

Ahoj Oldo,
děkujeme za milé ocenění a gratulaci. Těšíme se, až se zase budeme setkávat naživo. Přejeme Ti krásné dny!

Datum: 15.12.2020

Vložil: Jiří z Příbrami

Titulek: Pozdravení

Milí Kantoři, nositelé skvělé nálady, velká škoda letošního nešťastného roku, který je vaším jubilejním. Však pevně věřím, že další dny, měsíce a roky budou v lepší konstalaci. Do adventního času, do vánočních svátků i do nového roku vám i nám posílám přání naplněné zdravím, pohodou a láskou. Jiří z Příbrami se těší na setkání s vámi.

Datum: 15.12.2020

Vložil: Honza

Titulek: Re: Pozdravení

Ahoj Jirko,
moc děkujeme za milý vzkaz a přání. I my věříme, že zase bude líp a tu dlouhou pauzu nějak postupně doženeme. Budeme se těšit na setkání s Tebou na nějaké naší akci.
Přejeme Ti krásný zbytek Adventu, radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!

Datum: 26.11.2020

Vložil: Radmila Novotná

Titulek: pozdrav

Je mi upřímně líto,že se vám jubilejní rok nevydařil podle představ.Tratíme na tom i my,kteří jsme se těšili na vaše slavnostní koncerty.Doufám,že vám nouzový stav umožňuje aspoň se udržovat v obdivuhodné kondici,kterou si po ta dlouhá léta zachováváte.Dostala jsem darem vaše poslední CD a byla jsem mile překvapena,že jste ani v nejmenším neustrnuli ve vývoji.Je to úplně něco jiného,než na co jsem od vás byla zvyklá,a přece jsou to Kantoři.Je to velké umění razantně změnit polohu a při tom si zachovat tvář.Tak vám přeji,abyste měli takové "stárnutí" i nadále! Těším se,až nás zase vláda pustí z domácího vězení a užiji si vás živě!!! Radka

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!