Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 28.02.2011

Vložil: Richard

Titulek: vše nejlepší!

Vážený pane kapelníku, u příležitosti vašich narozenin Vám gratuluji k takové kapele.
Vážení KANTOŘI, gratuluji Vám k takovému kapelníkovi.
Přeji Vám vše nejlepší
Richard Lébl

Datum: 28.02.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: vše nejlepší!

Díky a hlavně NA ZDRAVÍ!!!

Datum: 27.02.2011

Vložil: J. a J.Šálkovi

Titulek: Blahopřání

Všechno nejlepší, vážený pane Filipe, k Vašim narozeninám. Ať Vám i nadále dělá radost Vaše krásná muzika i náš potlesk. Jana a Jiří Šálkovi

Datum: 28.02.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: Blahopřání

Moc děkuji a dám si sklenku na naši i Vaši společnou radost!!!

Datum: 25.02.2011

Vložil: Honza

Titulek: to se mi líbí

Přiznám se že folk není můj šálek čaje. Aspoň v podobě,jakou má naše tzv.folková scéna. Připadá mi to někdy neupřímné a vykalkulované a hlavně hudebně nezajímavé a většinou i špatné. Autorsky i interpretačně. Jako by si někteří řekli "S tím, co umím, nemám v "normální" hudbě šanci, budu dělat folk". A tak jsem vždy potěšen, když objevím výjimku. V Kantorech jsem ji objevil. Zdánlivě jste vsadili na jistotu (lidové písně), ale počínaje výbornými texty přes unikátní aranžmá až po precizní interpretaci je pro vás ta jistota pěkně lopotná a pro posluchače objevná. Děkuji vám za to a přeji hodně štěstí. Jan "Jeff" Sotona

Datum: 27.02.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: to se mi líbí

Honzo,
s folkem je to stejné, jako s jinými žánry. Všude se najde pár lidí, kteří um nahrazují poklonkováním mocipánům. Jsem rád, že KANTOŘI se nikdy k takovým praktikám nesnížili. Sice tím pádem nepatří do žádné všemocné "stáje", ale o to cennější je pak přízeň publika. Posluchači, zaplať Pán Bůh, nejsou slepé a hluché stádo. Za to i Tobě děkujeme a měj se krásně! Ať žije tvůrčí svoboda a nezávislost!

Datum: 21.02.2011

Vložil: Libor Mansfeld

Titulek: vánoční písničky

Vážení Kantoři,loni jsem Vás slyšel poprvé v životě na vánočním koncertě v Hradci a všichni,kdo jsme tam byli ,si odnesli krásné dojmy.Asi jste to poznali,když jste museli několikrát přidávat a potlesk neustával...
Proto jsem rád,že své písničky vydáte na DVD a ještě k tomu s tak krásnými obrázky,jak lze z dosud známých náznaků usoudit.Myslím si,že takové záležitosti na našem trhu chybí a přeji Vám,ať se Vám dílo podaří.I v našem zájmu.
S úctou L. Mansfeld,Hradec Králové

Datum: 21.02.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: vánoční písničky

Libore, děkujeme za přání a podporu. Zatím zjišťujeme, že v našem Královéhradeckém kraji je tolik skvostů - od přírody po betlémy - že bude problém, co na novém DVD zachovat a co (s těžkým srdcem) oželet.

Datum: 13.02.2011

Vložil: Soňa Provazníková, Jiří Uhlíř

Titulek: poklona

Na fotkách působíte navzdory kostýmům jako hrozně moc skromní až nenápadní lidičkové, ale když začnete zpívat, jde chvílemi člověku mráz po zádech a celým tělem projíždí rytmus vašich brilantně ovládaných nástrojů. To dokáží jen velcí muzikanti. Skládáme vám tímto poklonu a přejeme hodně posluchačů. S+J

Datum: 15.02.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: poklona

Milá Soňo a Jiří,
děkujeme za poklonu, jsme rádi, že Vás naše hudba oslovuje. My se řídíme tím, že by nás to, co děláme, mělo především bavit. Zatím nás to baví moc a jsme jako kamarádi dobrá parta. Mějte se krásně!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!